Prednosti najema tiskalnikov

Prednosti najema tiskalnikov

Splošne teme 0 Komentar

Nakup ali najem tiskalnikov – to je zdaj vprašanje. Večina uporabnikov se avtomatsko odloči za nakup, vendar pa to ni vedno najbolj pametna ideja. V katerih primerih je najem tiskalnikov boljša rešitev?

  • Potrebujete kakovostna in drago napravo, vendar si ne morete privoščiti investicije vanjo. Z najemom boste plačevali zgolj mesečno najemnino in se boste na tak način izognili začetni investiciji.
  • Tiskalnik potrebujete le začasno; za obdobje nekaj mesecev. Tako se vam ne splača vlagati v nakup. Izposodite si jo za ta čas, potem pa jo boste vrnili nazaj in s tem ne boste imeli nobenih dodatnih stroškov.
  • V vsakem trenutku si želite lastiti najbolj sodobno napravo. Tako si boste sposodili želen tiskalnik in ga v trenutku, ko bo ta na voljo, zamenjali za novejši model.
  • Ne želite se ubadati z morebitnimi popravili in nadgradnjami in si nakopati še ta strošek in iskanje primernega storkovnjaka. Če se odločite za najem tiskalnikov, bo za vse poskrbelo pdojetje, kjer ste izvedli najem.

Kaj še?

Najem tiskalnika vam torej omogoča, da si omislite napravo, ki bo v največji meri izpolnjevala vaše potrebe po tiskanju. Z njo ne boste imeli nobenih nepotrebnih nevšečnosti. Izognili se boste začetni investiciji. Poleg tega pa boste naredili tudi nekaj dobrega za okolje.

Princip sloni namreč na tem, da noben tiskalnik ne gre v smeti, preden ni do konca izkoriščen. Tako skupaj skrbimo za to, da bi se v okolju nahajala kar najmanjša količina odpadkov.

Najem je sploh primeren za mlada podjetja, ki potrebujejo visoko kakovost tiskanja, vseeno pa še nimajo dovolj sredstev, da bi lahko kupila neko dražjo napravo. Tako lahko premostijo ovire in imajo tisto, kar potrebujejo. Poleg tega pa v primeru okvare s tem nimajo nobenih dodatnih stroškov. Marsikatero podjetje tudi ponuja v kompletu določeno količino črnila, kar pomeni, da se lahko podjetje saj v določeni meri izogne tudi sprotnim stroškom tiskanja.

Author

Back to Top