Virtualna pisarna z registracijo sedeža podjetja

Virtualna pisarna z registracijo sedeža podjetja

Splošne teme 0 Komentar

Virtualna pisarna v najemu nudi malim podjetnikom različne storitve, pri čemer ponudnik storitve uredi celoten postopek registracije družbe na novi poslovni naslov, ki se največkrat nahaja na naslovu ponudnika ali na kateri drugi izbrani lokaciji. Registracija podjetja na fizični naslov je pomembna iz vidika poslovanja, saj družbe ni mogoče odpreti, če podjetje nima naslova.

Najem oddaljenega prostora za poslovanje predstavlja idealno možnost za male podjetnike, ki nimajo svojih poslovnih prostorov ali pa jih ne potrebujejo, saj njihovo delo morda obsega določene dejavnosti, ki ne potrebujejo fizične lokacije. To je lahko delo od doma, računalniške storitve, lektorske storitve in drugo. Lahko pa je to tudi priložnost za vse tiste podjetnike, ki si v začetni fazi poslovanja še ne morejo privoščiti svojih prostorov, vendar morajo ob ustanovitvi podjetja navesti sedež oziroma naslov.

Virtualna pisarna – izbira pravega poslovnega naslova

Podjetnik lahko registrira in prijavi svoje podjetje tudi na domači naslov, naslov družinskih prijateljev ali na kateri drug naslov. Pri tem pa mora izpolnjevati določene pogoje, ki se navezujejo na opravljanje dejavnosti. Velikokrat pa domači naslov ne predstavlja najboljše izbire, saj morda podjetnik želi poslovati iz bolj profesionalnega naslova in ne želi mešati zasebnega in poslovnega življenja.

Za registracijo družbe na določen poslovni naslov je potrebno izpolnjevati tudi določena pravila, kot so opravljene licence za izvajanje dejavnosti. Iz tega razloga tudi ni mogoče registrirati vsakega podjetja na katerikoli naslov, saj mora poslovni prostor ustrezati določenim predpisom, ki veljajo za posamezno dejavnost.

Virtualna pisarna – storitev registracije sedeža družbe

Strokovnjaki iz podjetja, ki nudi tovrstno storitev najema oddaljenega prostora za poslovanje, opravijo celoten postopek registracije družbe na izbrani poslovni naslov. V to storitev je zajeto tudi natančno in pravočasno urejanje in pridobivanje vseh potrebnih soglasij in licenc glede registracije dejavnosti.

Tako strokovnjaki podjetniku pomagajo oziroma v celoti uredijo različna uporabna dovoljenja, kar vključuje različne obrazce in postopke, ki so zavedeni tudi pri državnih organih. Ponudnik storitve prav tako vnese novi poslovni naslov na določene davčne portale, kot so eDavki, in podjetniške ustanovitvene točke, kot je VEM točka.

Glavne prednosti najema virtualne pisarne

Virtualna pisarna z registracijo sedeža družbe prinaša podjetniku številne prednosti, kar olajšuje tudi poslovanje in omogoča, da se podjetnik osredotoči na svoje delo. Med pomembnimi prednostmi so:

  • Ohranitev zasebnosti s profesionalnim poslovnim naslovom
  • Prihranki pri stroških v začetnih fazah poslovanja
  • Ponudnik sprejema pošto in ostale poštne pakete v imenu podjetnika
  • Ponudnik nudi skeniranje pošte in pošiljanje dokumentov preko maila
  • V najem je všteta uporaba sejne sobe za sestanke s poslovnimi partnerji
  • Povečanje zaupanja strank in odjemalcev pri vzpostavitvi poslovnih stikov

Author

Back to Top