3 glavne prednosti za podjetja, ki jih prinaša najem kopirnega stroja

3 glavne prednosti za podjetja, ki jih prinaša najem kopirnega stroja

Splošne teme 0 Komentar

Vse več podjetij se v zadnjem obdobju odloča za najem kopirnega stroja. Kaj so glavni razlogi za to? Izpostavljamo tri najpomembnejše …

1.     Izognete se stroškom nakupa naprave.

Kopirni stroj je lahko precejšnja investicija. Tudi najcenejše naprave so v resnici vse prej kot poceni, pri čemer se morate zavedati tudi tega, da z nakupom kopirnega stroja iz spodnjega cenovnega razreda tvegate tudi pogostejše okvare in slabšo kvaliteto tiska. Možnost najema, ki je postala vse bolj priljubljena, tako predstavlja idealen način, da se izognete velikemu finančnemu vložku, obenem pa si zagotovitev napravo vrhunske kakovosti, ki bo opravljala svojo nalogo na pričakovanem nivoju. Na voljo vam je najem naprav različnih zmogljivosti, odvisno od vaših potreb. Tako lahko denimo najamete tudi kopirni stroj, ki poleg črno-belega omogoča barvno tiskanje.

2.     Plačate le število strani, ki jih dejansko natisnete.

Najem kopirnega stroja pa je morda še bolj praktičen zaradi dejstva, da boste plačali le toliko, kolikor boste porabili. To v praksi pomeni, da se na začetku s podjetjem, ki omogoča najem, dogovorite za ceno natisnjene strani, nato pa se ob dogovorjenih terminih, običajno na koncu vsakega meseca, preveri poraba in izstavi račun. Tako vam tudi ne bo treba skrbeti za izbiro oziroma nakup ustreznih tonerjev, ampak bo za to poskrbelo podjetje, ki vam je priskrbelo napravo. Vaša skrb bo le nabava papirja.

3.     Možnost brezplačnega servisa kopirnega stroja.

Tudi pri najkakovostnejših kopirnih strojih prihaja občasno do okvar, ki so lahko povezane s precejšnjimi stroški popravil. V primeru odločitve za najem to ne bo več vaša težava. Ponudniki najema namreč zagotavljajo tudi brezplačno popravilo okvar, če do teh seveda ni prišlo zaradi malomarnega ravnanja s kopirnim strojem, poskrbeli pa bodo tudi za redno vzdrževanje naprave, ki je nujno za ohranjanje visoke kakovosti in hitrosti tiskanja.

Author

Back to Top